Пандемията предефинира напълно начина ни на работа и формира нов набор от

...
Пандемията предефинира напълно начина ни на работа и формира нов набор от
Коментари Харесай

Топ 10 на най-четените статии в рубриката Управление на Мениджър Нюз

Пандемията предефинира изцяло метода ни на работа и формира нов набор от провокации за фирмите. Дигиталната промяна, на която минават множеството компании по света, разрешава автоматизиране на някои задания и процеси, само че е ясно, че умения като прочувствена просветеност и съпричастност не могат да бъдат автоматизирани. Лидерите на бъдещето от ден на ден се нуждаят от нови пълномощия. Добрият управител би трябвало да предизвиква растежа на хората от екипа и да им дава противоположна връзка за тяхното показване, да умее да комуникира и убеждава, както и да дава съответни решения на другите проблематични обстановки, които пораждат в корпорацията. 

Приоритетите и упованията на чиновниците на работното им място също се промениха. Те желаят да могат да избират работа, на която се усещат подкрепени и ценени. Предимства като бонуси и възобновяване на разноски за продължаващо обучение към този момент не са главен приоритет. Обезщетения като медицинска/стоматологична помощ остават значими за търсещите работа, гъвкавите работни графици и платения наставнически отпуск също имат възходящо значение, демонстрират данни от отчета на Jobvite, водеща компания за програмен продукт и набиране на личен състав. Ето за какво фирмите, които не съумеят да се приспособяват към непрестанно разрастващата се работна мощ, ще се сблъскат с по-големи компликации при привличането на висококачествени гении. 

През миналите 12 месеца екипът на " Мениджър Нюз "  се постара да ви поднася полезни и любопитни текстове, така че да научавате първи най-хубавите и най-нови практики в областта на мениджмънта, водачеството, както и разнообразни техники за триумф. Кои от тях станаха бестселъри съгласно желанията на читателите, показва съставеният от нас Топ 10 на най-четените публикации в рубриката " Управление "  в нашия уебсайт през 2021 година. 

1

2

3.  

4.  

5

6

7.  

8. 

9

10

Очаквайте годишната селекция на най-четените публикации в рубриката " Маркетинг "

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР